Χρυσοβελώνη: Η κυβέρνηση πρέπει να αποσύρει τον ΕΝΦΙΑ

Χρυσοβελώνη: Η κυβέρνηση πρέπει να αποσύρει τον ΕΝΦΙΑ

«Η κυβέρνηση πρέπει να αποσύρει, όχι απλά να διορθώσει, τα αδιόρθωτα, τον ΕΝΦΙΑ», τόνισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σε ανακοίνωσή της, η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε ότι «είναι να νομοσχέδιο που επιβλήθηκε από την τρόικα για να γεμίσει ταμεία, χωρίς καμία ανταποδοτικότητα. Η διαδικασία εξπρές που ακολουθήθηκε από τη συγκυβέρνηση για να γίνει ο ΕΝΦΙΑ Νόμος του Κράτους επιβεβαιώνει ότι το κάνει κατ’ απαίτηση της τρόικας, προκειμένου να ρυθμιστούν οι υποχρεώσεις της».

«Η ακολουθούμενη πολιτική επιβεβαιώνει την απόλυτη υποδούλωση της χώρας στην τρόικα. Και η υπόθεση του περιβόητου ΕΝΦΙΑ, που είναι ένα ακόμη «χαράτσι» του Έλληνα πολίτη, οδηγεί σε περαιτέρω εσωτερική υποτίμηση. Στόχος παραμένει άλλωστε ο ίδιος, δηλαδή η είσπραξη 3,2 δισ.», πρόσθεσε.

Ακόμη, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση έχει οδηγήσει όλους τους Έλληνες πολίτες - έχοντας πάρει τον φόρο εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ και τα χαράτσια - στην απόγνωση και τώρα αυτό που περιμένουν είναι η κατάσχεση και του σπιτιού τους. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει από την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου. Ενός ακόμη νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών που βρίθει από λάθη και αδικίες».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο