Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και ο έτερος προερχόμενος από το ΛΑΟΣ βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης προσκάλεσε τον πρώην πρόεδρό του να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία
 
Ο κ. Βορίδης ο οποίος είναι και κουμπάρος με τον Γιώργο Καρατζαφέρη- ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ του έχει βαφτίσει τον γιο- απαντώντας σε ερώτημα σε εκπομπή του Mega σχετικά με τη διεύρυνση της ΝΔ και το ενδεχόμενο επιστροφής Καρατζαφέρη είπε πως « ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο - αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιό μας λόγο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του». 
 
Πρόσθεσε μάλιστα πως «σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφώνησαν να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν».
 
Μιλώντας συγκεκριμένα για τον κ. Καρατζαφέρη είπε πως τις τελικές επιλογές της κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ δήλωσε πως ο ίδιος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ παρά τις όποιες διαφωνίες-πολιτικές- προέκυψαν στο παρελθόν με την αποχώρησή του από το κόμμα. 
 
Σύμφωνα με το Mega ο κ. Καρατζαφέρης εμφανίστηκε θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο -επιστροφής δηλαδή- και τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην επιτρέψει να έρθει ο κ. Τσίπρας στην εξουσία καθώς όπως είπε «κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τον τόπο».