Συνάντηση με τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) είχε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Επί τάπητος τέθηκαν τα εργασιακά και η κατάργηση της ελεύθερης διαπραγμάτευσης των συλλογικών σχέσεων μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων και το ασφαλιστικό.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του προεδρείου της Συνομοσπονδίας ανέπτυξαν τις θέσεις και τις προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ για το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό, τα Εργασιακά και τη Χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς δήλωσε πως «η αιχμή της συζήτησης ήταν το ασφαλιστικό, ιδιαίτερα η κατάσταση στον ασφαλιστικό φορέα των επαγγελματιών και βιοτεχνών, τον ΟΑΕΕ και η ανάγκη εξεύρεσης μιας βιώσιμης λύσης τόσο για τους επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες, όσο και για τον ίδιο τον Οργανισμό». 

«Η ΓΣΕΒΕΕ δεν μιλάει με τους πολιτικούς φορείς συντεχνιακά, αλλά με πολιτικές θέσεις που αντιμετωπίζουν τα θέματα των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και τον εμπόρων και θέσεις που προάγουν τα θέματα της ελληνικής οικονομίας και του συνόλου του ελληνικού λαού» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καββαθάς.