Συνάντηση με τον τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ όπου και συζητήθηκε ο Κώδικας Δεοντολογίας των Τραπεζών για τον χειρισμό των μη εξυπηρετούμενων δανείων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, ο Κώδικας θα στηριχθεί στον θεσμό του συνεργάσιμου δανειολήπτη και στις αποφάσεις της Διυπουργικής επιτροπής για τις «εύλογες δαπάνες διαβίωσης», ώστε να λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές δυνατότητες εξόφλησης των δανείων από τα νοικοκυριά και για να γίνονται οι αναγκαίες ρυθμίσεις από τις Τράπεζες. Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει επιπλέον ότι επισήμανε την σταθερή απόφασή του για την προστασία της πρώτης κατοικίας για τα μικρά και μεσαία νοικοκυριά.

Τέλος, όσον αφορά στο Προσχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης για τα επιχειρηματικά δάνεια, θα υπάρξει συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια, την Τρίτη στις 11:30.

Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν οι βουλευτές και υπεύθυνοι Οικονομικών και Ανάπτυξης της Κ Ο, Φ. Σαχινίδης και Θ. Μωραΐτης, αντίστοιχα, οι οποίοι με δηλώσεις τους μετά τις συναντήσεις αναφέρθηκαν στις συζητήσεις, καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος Τύπου Δ. Καρύδης, ο υπεύθυνος παρακολούθησης κυβερνητικού έργου Χρ. Πρωτόπαπας και ο Γραμματέας του Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Β. Γερανιωτάκης.