Ο Φώτης Κουβέλης θα ήταν ένας πολύ καλός πρόεδρος της Δημοκρατίας εκτίμησε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης αν και όπως είπε όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Λυκούδης ανέφερε: «Αν με ρωτήσετε εμένα προσωπικά θα σας έλεγα ότι εδώ και μήνες έχω υποστηρίξει την άποψη καταρχήν ότι έχει όλες τις δυνατότητες η παρούσα Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχει όλες τις δυνατότητες να δημιουργήσει συναινέσεις και συνεννοήσεις ανάμεσα στα κόμματα για να εκλεγεί ο ανώτατος πολιτειακός παράγοντας και δεύτερον εγώ θα επιθυμούσα και προσωπικά και πολιτικά θεωρώντας ότι θα είναι ένας πάρα πολύ καλός πρόεδρος, ο Φώτης ο Κουβέλης».

«Από ό,τι ξέρω, η θέση της ΔΗΜΑΡ ήταν και εξακολουθεί να είναι -αν άκουσα καλά τις χθεσινές δηλώσεις κύκλων της ΔΗΜΑΡ ή του γραφείου Τύπου- η ίδια: ότι το θέμα πρέπει να το δούμε στην ώρα του. Αυτή ήταν η γενική διατύπωση που έκανε πάντα η ΔΗΜΑΡ, νομίζω την ίδια κάνει και τώρα» πρόσθεσε. 

Σε ερώτηση για το τι λέει ο ίδιος ο κ. Κουβέλης, ο κ. Λυκούδης απάντησε: «Είναι τελείως προσωπικό του θέμα και νομίζω ότι ο ίδιος μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αναφορά επί του θέματος, ο ίδιος λέει ότι "θα το δούμε στην ώρα του"».