current views are: 1

25 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση11:38

Πανούσης: Τραγελαφικές στιγμές με τον Κουβέλη Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Βόμβες» για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, έριξε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Πανούσης

Δημοσίευση 11:38’
αρθρο-newpost

«Βόμβες» για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, έριξε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Πανούσης

«Βόμβες» για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, έριξε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Πανούσης, σχολιάζοντας τα σενάρια για την προεδρία της Δημοκρατίας.

«Ο Φώτης Κουβέλης έχει συμφωνήσει με τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής, σημειώνοντας ότι αν δεν έχει υπάρξει συμφωνία «γιατί δεν βγαίνει σήμερα να πει όχι»;

Ο κ. Πανούσης τόνισε ότι «σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πολιτικός κόσμος θα ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις καθώς η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίζει τα νομοσχέδια και ο Φώτης Κουβέλης ως πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τα υπογράφει».

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε ότι η υποψηφιότητα του κ. Κουβέλη «στην ουσία δίνει παράταση ζωής στην παρούσα κυβέρνηση…», ενώ τον κατηγόρησε τον Φώτη Κουβέλη πως θυσιάζει την ΔΗΜΑΡ για μια προσωπική του επιλογή.

Ο κ. Πανούσης έκανε λόγο και για για προσωπικές φιλοδοξίες αλλά και κατευθυνόμενες κινήσεις, όπως η Ελιά, οι 58 και άλλες πρωτοβουλίες «που δημιουργούν ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ».


σχετικα αρθρα