Σάλο και αντιδράσεις προκαλεί το χθεσινό tweet  του Νίκου Νικολόπουλου που σχολίαζε με διόλου κολακευτικό τρόπο τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ. Στη συζήτηση μπήκε και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας που απευθύνθηκε προσωπικά στον κ. Μπετέλ.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής αναφερόμενος στον γάμο του  Ξαβιέ Μπετέλ με τον αγαπημένο του έκανε λόγο για την Ευρώπη των... πο@@@ων, για να λάβει την ειρωνική απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ότι «άκουσε πως θέλει να του πει κάτι αλλά δυστυχώς δεν μιλάει ελληνικά».

Οι αντιδράσεις όπως αναμενόταν ήταν έντονες με τον κ. Νικολόπουλο να επανέρχεται και να αναφέρει πάλι μέσω Twitter: «Μετά τις χυδαίες επιθέσεις & τον οχετό ύβρεων απαντώ: "Από την Ευρώπη των Εθνών στην Ευρώπη των Κίναιδων".. δηλαδή αυτών που κινούν την αιδώ».

Αλλά και ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ζητήθηκε να σχολιάσει τις τοποθετήσεις του προέδρου του ΧΡΙΚΑ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας tovima.gr, είπε χαρακτηριστικά:

«Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών (σ.σ. Ελλάδας και Λουξεμβούργου) και με τον φίλο μου Αντώνη Σαμαρά είναι άψογες και δεν πρόκειται να επηρεαστούν από τα σχόλια ενός περιθωριοποιημένου εξτρεμιστή».

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας, έριξε καρφιά κατά του κ. Νικολόπουλου, και με ένα tweet που απευθυνόταν στον Ξαβιε Μπετέλ -τόσο στα αγγλικά, όσο και στα γαλλικά- τόνισε: «Αγαπητέ πρωθυπουργέ,  ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να αποκαλύψουμε το βρώμικο πρόσωπο μερικών εκ των “πολιτικών” μας. Είναι ψεκασμένοι!».

Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, ο Νίκος Νικολόπουλος προχώρησε σε ακόμη μία δήλωση για το θέμα, επιμένοντας ουσιαστικά στη θέση που διατύπωσε για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου:  

«Κάποιοι στη Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας προσπαθούν "βιαίως" και ποικιλοτρόπως - νομοθετικά και "διδακτικά" - να "φυτέψουν" στο συλλογικό μας υποσυνείδητο την αρσενοκοιτία ως φυσιολογική.

Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας,  την οποία θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν.

Δεν καταδικάζω πρόσωπα αλλά συμπεριφορές.

Αυτή η επιχειρούμενη ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, αφενός συνιστά βλασφημία προς το Θεό  - Δημιουργό και  προς τους Πατέρες της Εκκλησίας και αφετέρου υπονομεύει τη φύση της ανθρώπινης κοινωνίας. 

Δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά μας  με τέτοιες παραδοχές,  ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά.

Άλλο πράγμα η ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές  και άλλο η απαξίωση της ηθικής αποδοχής των μη φυσιολογικών συμπεριφορών.

Δεν δέχομαι το διαστροφικό να προβάλλεται ως εφάμιλλο με το φυσιολογικό .
Κάποιοι επιχειρούν το “παρά φύσιν” να το  κάνουν κανονικό. 

Δεν μπορεί να απαιτούν την αξίωση της ηθικής αποδοχής.

Δεν μπορεί  αυτές οι συμπεριφορές να είναι τα πρότυπα των παιδιών μας.
Εμείς ως Χριστιανοδημοκράτες όντες αντιτιθέμενοι στην παρά φύσιν εκτροπή, δεν πολιτικοποιούμε κοινωνικά την διαφορετικότητα, αλλά θα αγωνιστούμε για την μη εξάπλωση της, διακηρύττοντες ότι δεν υπάρχει άλλη ταυτότητα φύλου εκτός του “άνδρα και της γυναίκας” και δεν μπορεί η όποια ψυχοπαθολογική εκτροπή να γίνει προστατευόμενο έννομο αγαθό στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα.

Είναι καιρός να απαντήσει ο Πρωθυπουργός σε ποιο Ζάππειο περιλαμβάνονταν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες περί της ποινικοποίησης της ελεύθερης έκφρασης ή ακόμη της «ανίδρυσης του νέου τύπου» ανθρώπου. 

Επίσης είναι καιρός να απαντήσει ο κ. Σαμαράς εάν μετά την ψήφιση της έκθεσης Λούνατσεκ και του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου,  έχει συμφωνήσει με τον προτεινόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας να αλλάξει τους θεσμούς Δικαίου , αντιγράφοντας εκείνους του Ευρωπαϊκού Βορρά, προωθώντας δηλαδή για ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων, το “Σύμφωνο Συμβίωσης” των λεγόμενων “ομόφυλων ζευγαριών” και εν συνεχεία την παιδοφιλία και την κτηνοβασία, όπως συμβαίνει στην Ολλανδία και στην Γερμανία. 

Αυτό θα είναι “βόμβα” στα θεμέλια της πατρίδας μας.

Επιτέλους είναι ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά ως κοινωνία». 

ΠΑΝ.ΒΕΛ.