current views are: 1

31 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση05:42

Nίκος Παππάς: Θα κάνουμε ανοίγματα που θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδυναμία

Για ανοίγματα που κάνουν για τον ΣΥΡΙΖΑ, εφικτή την αυτοδυναμία, μιλάει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Δημοσίευση 05:42’
αρθρο-newpost

Για ανοίγματα που κάνουν για τον ΣΥΡΙΖΑ, εφικτή την αυτοδυναμία, μιλάει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Για ανοίγματα που κάνουν για τον ΣΥΡΙΖΑ, εφικτή την αυτοδυναμία, μιλάει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Σε συνέντευξή του, στη Real Νews, ο Παππάς δεν αποκλείει κυβερνητική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

«Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, η κυβέρνηση σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηριχθεί και από ευρύτερες δυνάμεις».

Σχολιάζοντας τη σεναριολογία γύρω από το πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Παππάς τονίζει πως από τη στιγμή που δηλώνει ενεργός στην πολιτική «δεν καταλαβαίνει ποιόν διευκολύνει η συνέχιση της συζήτησης γύρω από το πρόσωπό του για την προεδρία της Δημοκρατίας». Πρόσθεσε, δε ότι το άνοιγμα της σχετικής συζήτησης «σηματοδοτεί τα κυβερνητικά αδιέξοδα».

Ο διευθυντής του γραφείου του κ. Τσίπρα υπογράμμισε ότι δεν περιμένει τίποτα από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης στο Παρίσι με την τρόικα, επιτίθεται στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως «το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι το μόνιμο του Μνημονίου», ενώ κάνει λόγο για «συντριπτική ήττα» της κυβέρνησης στο θέμα του ΕΝΦΙΑ.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τον Κώστα Καραμανλή δηλώνει πως «οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις προηγούμενες κυβερνήσεις είναι γνωστές. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο καθένας χαρακτηρίζεται από τις πολιτικές του θέσεις και από το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που εκπέμπει».


σχετικα αρθρα