Ήταν όλοι εκεί... πρώην και νυν πρόεδροι, παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού. 

Πέρασαν το κατώφλι του δημοτικού θεάτρου Πειραιά άλλοι για να παραστούν και άλλοι για να ορκιστούν μαζί με τον Γιάννη Μώραλη επικεφαλής της νέας δημοτικής διοίκησης της πόλης. 

Τα βλέμματα έστρεψε πάνω του ο Κώστας Μήτρογλου άρτι αφιχθείς από την Αγγλία, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ, ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης που παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του γιου του Πέτρου ως δημοτικού συμβούλου εκλεγμένου με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη. 

Θρησκευτικό όρκο έδωσαν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Αντώνης Νικοπολίδης ως νέοι δημοτικοί σύμβουλοι. 

Στην τελετή ορκωμοσίας  χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, έδωσαν το παρών και πολλοί νυν και πρώην βουλευτές όπως ο Κώστας Αρβανιτόπουλος και ο Πέτρος Μαντούβαλος. 

«Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο για την πόλη μας- η νέα δημοτική αρχή θέλει να στρέψει τον Πειραιά σε αναπτυξιακούς ορίζοντες», τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος δήμαρχος Πειραιά.

«Εχουμε συναίσθηση για το τι αναλαμβάνουμε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο για την πατρίδας μας», τόνισε ο κ.Μώραλης και χαρακτήρισε τον Πειραιά μια θαλάσσια πύλη με μεγάλες δυνατότητες.

Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε αυτή τη πενταετία τόνισε ο νέος δήμαρχος δηλώνοντας ότι θα πρέπει να βελτιώσουμε την πόλη κάνοντας την πιο ελκυστική και να ανακόψουμε τη φυγή Πειραιωτών.

Πολιτικό όρκο έδωσαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι των συνδυασμών που πρόσκεινται στο ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ορκωμοσία των νέων δημοτικών συμβούλων του δήμου Πειραιά, παραβρέθηκε και ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ν. Κούζηλος, ο οποίος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές.

Τ.Α.