current views are: 1

4 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση04:10

Ο Βενιζέλος πέταξε το μπαλάκι στον Γιώργο

Το μπαλάκι στον Γιώργο Παπανδρέου πέταξε  ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητώντας του εμμέσως πλην σαφώς κατά τον χθεσινό «εορτασμό» της 3ης του Σεπτέμβρη να ξεκαθαρίσει εάν παραμένει ΠΑΣΟΚ. 

Δημοσίευση 04:10’
αρθρο-newpost

Το μπαλάκι στον Γιώργο Παπανδρέου πέταξε  ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητώντας του εμμέσως πλην σαφώς κατά τον χθεσινό «εορτασμό» της 3ης του Σεπτέμβρη να ξεκαθαρίσει εάν παραμένει ΠΑΣΟΚ. 

Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου  

Το μπαλάκι στον Γιώργο Παπανδρέου πέταξε  ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζητώντας του εμμέσως πλην σαφώς κατά τον χθεσινό «εορτασμό» της 3ης του Σεπτέμβρη να ξεκαθαρίσει εάν παραμένει ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε πολλούς υπαινιγμούς για την πολιτική στάση και την συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού υπονοώντας μεταξύ άλλων ότι στις τελευταίες εκλογές (ευρωεκλογές) ψήφισε κάτι άλλο, κι όχι ΠΑΣΟΚ-Ελιά. 

«Προχωράμε μαζί, αρκεί στο παραβάν του εκλογικού κέντρου να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ. Μόνο αυτόν τον όρο βάζω» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφήνοντας να εννοηθεί ότι διατηρεί επιφυλάξεις για το εάν ο Γ. Παπανδρέου και το περιβάλλον του ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ στις κάλπες. 

Με τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος υπαινίχθηκε επίσης ότι η εσωτερική υπονόμευση από τους «παπανδρεϊκούς» είναι χειρότερη για το ΠΑΣΟΚ και από την αντιπολίτευση που του ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά επιχειρεί να εξαναγκάσει τον πρώην πρωθυπουργό να πάρει θέση, να ανοίξει τα χαρτιά του και να διασαφηνίσει εάν συνεχίζει να στηρίζει την Παράταξη ή ετοιμάζεται για κάποιο «νέο ξεκίνημα» όπως είπε κατά την δική του ομιλία την Δευτέρα στο Ζάππειο. 

Γίνεται πλέον σαφές ότι το παιχνίδι σκληραίνει και ότι η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ οδηγείται εκ των πραγμάτων σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο πρόεδρος του κόμματος είπε χθες με τον τρόπο του ότι δεν θα ανεχθεί άλλου είδους υπονομεύσεις από την πλευρά Παπανδρέου και αξιώνει να υπάρξει μία δήλωση προθέσεων για να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του. Απομένει να φανεί πως θα αντιδράσει ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος μίλησε για οβιδιακή μεταμόρφωση του κινήματος και δήλωσε παρών για όποια πρωτοβουλία θα κινείται προς την κατεύθυνση της συγκρότησης μίας προοδευτικής διακυβέρνησης. 

Στην χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο ήταν παρόντες αρκετοί «παπανδρεϊκοί» με πρώτο και καλύτερο τον Φίλιππο Πετσάλνικο που δέχτηκε πυρά γιατί παρέλειψε να καταδικάσει τα έκτροπα εις βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, εθεάθησαν οι παπανδρεϊκοί βουλευτές, όπως επίσης και η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Γ. Παπανδρέου Ρεγγίνα Βάρτζελη.


σχετικα αρθρα