Για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ τοποθετήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, η οποία εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρωθυπουργός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, δήλωσε όσα μπορούμε σε αυτή τη φάση να κάνουμε. Υπάρχει αυτή η κατεύθυνση και τα μέτρα θα εξειδικευθούν από τα αρμόδια επιτελεία, εφόσον έχει δοθεί η εντολή θα κάνουν αυτό που πρέπει για να γίνει το σωστό» τόνισε η κυρία Βούλτεψη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σκωπτικά σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στο Φόρουμ του Ιδρύματος Αμπροζέτι στην Ιταλία:

«Το Αμπροζέτι είναι εταιρεία συμβουλών που παράγει golden boys, δεν είναι ίδρυμα, τώρα προσπαθεί να γίνει δεξαμενή σκέψης. Ο ‘Μερκελιστής’ Μόντι μεσολάβησε για τη συμμετοχή του Τσίπρα, για να υπάρχει ‘αιρετική άποψη στο Φόρουμ... σιγά την ‘αιρετική άποψη’».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή της η κυρία Βούλτεψη συνέχισε:

«Το αν βρέθηκε ή όχι στη Θεσσαλονίκη με διαδηλωτές (σ.σ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ) εμάς λίγο μας κόφτει, αυτό είναι θέμα της εσωκομματικής του αντιπολίτευσης» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλάει για απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ ο Τσίπρας δεν τα παει τόσο σκληρά... είναι εξουσιομανία, για να πετύχεις το σκοπό σου θα πεις και ψέματα.»

«Υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου, ΣΥΡΙΖΑ Παρισιού... για να ζουν στο Παρίσι έχουν τρόπο» ανέφερε δηκτικά.