Σφοδρή επίθεση εναντίον το πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για τις εξαγγελίες που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στα πλαίσια της ΔΕΘ

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην έκπτωση 30% στο πετρέλαιο θέρμανσης, ο κ. Καμμένος επεσήμανε χαρακτηριστικά: 

«Θυμίζω ότι το 2010, δηλαδή πριν από λίγα χρόνια, πριν βάλουν τις υπογραφές στον θάνατο της Ελλάδας και ο κ. Σαμαράς εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και τον κ. Κουβέλη, το πετρέλαιο θέρμανσης το αγόραζε ο πολίτης 60 με 65 λεπτά. Σήμερα, το πετρέλαιο θέρμανσης, με τους φόρους που οι ίδιοι επιβάλλουν, έφθασε 1,40. Το ερώτημα είναι θα κάνει 30% έκπτωση στο 1,40, σε ποιο ποσοστό και σε τι ποσό θα φτάσει το πετρέλαιο θέρμανσης; Πάντως, στα επίπεδα του 2010 δεν πρόκειται να φθάσει η τιμή και αυτό γιατί η συγκεκριμένη πολιτική υπηρετεί μόνο τους δανειστές και κατ' εντολή τους πράττει η κυβέρνηση. Όσον αφορά τις άλλες ελαφρύνσεις δεν ανακοίνωσε απολύτως τίποτα».

Ο κ. Καμμένος περιόδευσε στην Ημαθία και όπου και συναντήθηκε στη Νάουσα με τον δήμαρχο, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αθανάσιο Τσίτση, απολυμένους της κλωστοϋφαντουργίας, ροδακινοπαραγωγούς από τους νομούς Ημαθίας και Κοζάνης.

Ο κ. Καμμένος τόνισε για τις συναντήσεις που είχε:

«Ζητάμε από την κυβέρνηση να σταματήσει να ακολουθεί πιστά την πολιτική της κ. Μέρκελ, που αποβαίνει καταστροφική και για την πατρίδα μας και για την πρωτογενή παραγωγή, αλλά και για τη γεωπολιτική θέση της χώρας. Να θυμίσουμε ότι υπήρξαν ηγέτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν αυτή την παράλογη πολιτική, η οποία, από την μία πλευρά στηρίζει ναζιστικά καθεστώτα, όπως αυτό της Ουκρανίας και από την άλλη πλευρά απομονώνει συμμάχους, όπως είναι η Ρωσία. Ζητάμε να αρθούν το εμπάργκο και τα μέτρα και να υπογραφούν άμεσα διμερείς συμφωνίες και με τη Ρωσία, αλλά και με την Ευρασιατική Ένωση».