Σφοδρή επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και του πρώην προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωσταντόπουλου, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή δηλώσεις τους για προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Παπαμιμίκος έκανε λόγο για «μια πρωτόγνωρη απόπειρα εκβιασμού των βουλευτών κι από τον κ. Παπαδημούλη και από τον κ. Κωνσταντόπουλο», τονίζοντας ότι «αυτό που κάνει ο κ. Παπαδημούλης είναι ένας βρώμικος εκβιασμός βουλευτών και κανείς δεν μπορεί σήμερα να συκοφαντεί και να υπονομεύει το πολιτικό σύστημα και κυρίως τους εκπροσώπους του Έθνους».

Ο κ. Παπαμιμίκος διερωτήθηκε αν ο κ. Παπαδημούλης εννοεί πως όποιος ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημαίνει ότι μπήκε σε συναλλαγή ή σημαίνει ότι εξαγοράστηκε, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικές αθλιότητες, ενώ έκανε λόγο για «θλιβερό κατάντημα και εκφασισμό του πολιτικού συστήματος».