Επίθεση Παπαμιμίκου σε Παπαδημούλη και Κωνσταντόπουλο

Επίθεση Παπαμιμίκου σε Παπαδημούλη και Κωνσταντόπουλο

Σφοδρή επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και του πρώην προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωσταντόπουλου, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή δηλώσεις τους για προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Παπαμιμίκος έκανε λόγο για «μια πρωτόγνωρη απόπειρα εκβιασμού των βουλευτών κι από τον κ. Παπαδημούλη και από τον κ. Κωνσταντόπουλο», τονίζοντας ότι «αυτό που κάνει ο κ. Παπαδημούλης είναι ένας βρώμικος εκβιασμός βουλευτών και κανείς δεν μπορεί σήμερα να συκοφαντεί και να υπονομεύει το πολιτικό σύστημα και κυρίως τους εκπροσώπους του Έθνους».

Ο κ. Παπαμιμίκος διερωτήθηκε αν ο κ. Παπαδημούλης εννοεί πως όποιος ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημαίνει ότι μπήκε σε συναλλαγή ή σημαίνει ότι εξαγοράστηκε, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως πολιτικές αθλιότητες, ενώ έκανε λόγο για «θλιβερό κατάντημα και εκφασισμό του πολιτικού συστήματος».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο