Πανελλαδική συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με αντικείμενο την προετοιμασία του  Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.

Όπως ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος θα απευθύνει πρόσκληση, στη βάση της συλλογικότητας και της ισοτιμίας, προς όλες τις κινήσεις του ευρύτερου χώρου της Δημοκρατικής Παράταξης και κυρίως προς όλους τους πολίτες που ανήκουν στην κοινωνική βάση της παράταξης να συμμετέχουν στην οργάνωση του Συνεδρίου και στις σχετικές διαδικασίες. 

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μέλη της ΚΠΕ και της ΚΟ, οι βουλευτές, πρώην βουλευτές, οι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές του 2012, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών χώρων, οργανωτικά και περιφερειακά στελέχη.

Ταυτόχρονα προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Βενιζέλο και με τις κινήσεις που μετείχαν στην «Ελιά, καθώς επίσης και η ανακοίνωση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής που θα απευθύνει την πρόσκληση συμμετοχής στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.