Δύο νέες θέσεις αντιδημάρχων εξήγγειλε ο Καμίνης

Δύο νέες θέσεις αντιδημάρχων εξήγγειλε ο Καμίνης

Τη δημιουργία δύο νέων θέσεων αντιδημάρχων εξήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Οι δύο αυτοί αντιδήμαρχοι θα  καλύψουν ανάγκες και προβλήματα που έχουν προκληθεί από την οικονομική κρίση, όπως δήλωσε ο κ. Καμίνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μια εξ αυτών είναι η αντιδημαρχία για την Κοινωνία των Πολιτών, που στόχο έχει τη στενή διασύνδεση και συνεργασία του δήμου Αθηναίων με τις ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών. Η αντιδημαρχία αυτή θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες και τα Διαμερισματικά Συμβούλια. Η δεύτερη είναι η αντιδημαρχία για το παιδί, με αρμοδιότητες στην εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση.

Όσον αφορά στις προτεραιότητες της νέας δημοτικής περιόδου, ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι άμεση προτεραιότητα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ στόχος καθ' όλη τη θητεία της επανεκλεγείσας δημαρχιακής αρχής είναι η σύμπραξη των διαφορετικών παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Χαρακτηριστικά είπε το εξής: «Καλούμαστε να συμπράξουμε, διαφυλάσσοντας ο καθένας τη διακριτή του φυσιογνωμία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζούμε μέσα σε ένα καθεστώς διαιρέσεων και ασυμφιλίωτων κοσμοθεωριών».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο