Η δημιουργία ενός δήμου που θα είναι εξωστρεφής, σύγχρονος και αποτελεσματικός, στην υπηρεσία του πολίτη, είναι ο στόχος της νέας δημαρχιακής αρχής του δήμου Αθηναίων, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Καμίνης.

Κατά τη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των αντιδημάρχων, ο κ. Καμίνης δήλωσε οπως «απαιτείται συνεργασία, μεθοδικότητα και πειθαρχία προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα δήμο εξωστρεφή, σύγχρονο και αποτελεσματικό στην υπηρεσία του πολίτη».

Ο δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε τους αντιδημάρχους να μην κλεισθούν μέσα στα γραφεία τους, αλλά να βρίσκονται σε άμεση επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματά του, να εποπτεύουν τις υπηρεσίες και να συνεργάζονται με τον Γενικό Γραμματέα που έχει την ευθύνη της διαχείρισης των υπηρεσιών.

«Ακούμε τον κόσμο, γνωρίζουμε την καθημερινότητα και τα προβλήματά του, στοχοθετούμε και διαμορφώνουμε πλαίσιο παρεμβάσεων, φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε τις θέσεις και να υλοποιούμε το πρόγραμμα μας» τόνισε και κατέληξε: «Ξεκινάμε τη δουλειά με σεμνότητα και αυτογνωσία».