Ξεπέρασαν κάθε όριο οι διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική, έξω από το χώρο όπου γινόταν κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στους Αγίους Αναργύρους. Δεν έμειναν στα συνθήματα, αλλά επιτέθηκαν εναντίον  των ομιλητών- μελών της κυβέρνησης, Ανδρέα Λοβέρδου, Χρήστου Αηδόνη και Μιχάλη Τιμοσίδη, χρησιμοποιώντας ακόμα και ξύλα!

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολύδωρος Λέκας και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Δ. Κωνσταντόπουλος.
Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά από παρέμβαση του δημάρχου Νίκου Σαράντη, μελών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ Αγίων Αναργύρων.

Όπως κατήγγειλε ο Ν. Σαράντης σε επικοινωνία με το Newpost, οι συγκεντρωμένοι ανήκουν πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ τους βρισκόταν ο Παναγιώτης Τερζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.

ΠΑΣΟΚ: Συνυπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την πολιτική χυδαιότητα

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, καταγγέλοντας σε ανακοίνωσή του ότι ο πρόεδρος του ΣΥΝ και το κόμμα του είναι πίσω όσα συνέβησαν σε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στους Αγίους Αναργύρους.

Έδρασαν οι δήθεν "γνωστοί - άγνωστοι", επισημαίνει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει: "Με νοοτροπία τραμπούκων, και μετερχόμενοι πρακτικές αντισυγκεντρώσεων της δεκαετίας του ’60, αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, δήθεν προοδευτικοί και δήθεν αριστεροί, με προκλήσεις απίστευτες και με χρήση βίας, που οδήγησε ακόμη και σε τραυματισμούς συνανθρώπων μας, επιχείρησαν να παραστήσουν τους δήθεν «αγανακτισμένους πολίτες»".

Επιπλέον τονίζει ότι τώρα οι μάσκες έπεσαν και οι δήθεν «γνωστοί - άγνωστοι» έχουν ονοματεπώνυμο και πολιτική ταυτότητα. Συγκεκριμένα καταγγέλει ότι πρόκειται για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχό στο δήμο Αγ. Αναργύρων, Π. Τερζόγλου.

"Ο κ. Τσίπρας και ο Συνασπισμός του οποίου ηγείται, είναι συνυπεύθυνοι σε αυτήν την πολιτική χυδαιότητα που εκφράζεται ακόμη και με πρωτόγνωρη βία και θα παραμένουν έκθετοι, έως ότου καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις πρακτικές που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτές ενός δημοκρατικού κόμματος. Ο κ. Τσίπρας οφείλει πλέον να αντιληφθεί ότι, πρακτικές που υπέστη η δημοκρατική παράταξη και η αριστερά στο παρελθόν, δεν οδηγούν παρά στην βία, την ανομία, πλήττουν την δημοκρατία, το δημόσιο συμφέρον και τα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε πολίτη", καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Συνυπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την πολιτική χυδαιότητα