current views are: 1

15 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση08:49

Ντινόπουλος: Το μόνο που δεν έδωσε ο Τσίπρας ήταν χρυσά κουτάλια

Για «παροχές και υποσχεσιολογία» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος. 

Δημοσίευση 08:49’
αρθρο-newpost

Για «παροχές και υποσχεσιολογία» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος. 

Για «παροχές και υποσχεσιολογία» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος. 

Μιλώντας στον Αlpha 989, τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας τα είπε όλα αυτά σε κόκκινο φόντο, Άγιο-Βασιλιάτικο, που θύμιζε τηλεμάρκετινγκ. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Γιάννη Ρίτσου βλέποντας ότι αυτό το κόκκινο έγινε Άγιο-Βασιλιάτικο». 

Πρόσθεσε μάλιστα αφήνοντας αιχμές για την Περιφέρεια Αττική πως « Κατ’ αρχήν, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, πολλά από αυτά θα μπορούσε να τα κάνει η Περιφέρεια Αττικής, που αν δεν κάνω λάθος στην οποία προΐσταται ένα σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή είπε ο κ. Τσίπρας σε ένα show δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας ότι πεθαίνει ο κόσμος στους δρόμους και θα δώσει 300.000 κουπόνια σίτισης. Στην Αττική μένουν οι μισοί Έλληνες, τα 150.000 γιατί να μην τα δώσει η Περιφέρεια Αττικής; Να σας πω και κάτι επειδή μου λέτε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Περιφέρεια Αττικής έχει 350 εκατομμύρια ζεστά στα ταμεία της, έχει άλλα 300 εκατομμύρια από το ΕΣΠΑ, το καινούργιο που είναι επίσης για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, έχει επίσης άλλα 650 εκατομμύρια από το προηγούμενο ΕΣΠΑ. Έχει λεφτά, γιατί ο κ. Τσίπρας δεν δεσμεύθηκε χθες η προχθές ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, που ας το πω έτσι λίγο αδόκιμα, ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ περιμένω από την Περιφέρεια Αττικής μέσα στο επόμενο διάστημα, μέχρι τα Χριστούγεννα, να δώσουν 150.000 κουπόνια σίτισης, να δώσουν κάρτα διαδρομών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πιθανώς επιδοτήσεις ενοικίου, λεφτά έχουν και το ΥΠ.ΕΣ στο μέτρο που του αναλογεί, γιατί υπάρχει συνταγματική και διοικητική αυτοτέλεια των αιρετών περιφερειών όπως και των δημάρχων, αλλά στο μέτρο που εμείς κάπου μπορούμε να βοηθήσουμε, να βοηθήσουμε. Γιατί δεν δίνουν λοιπόν κουπόνια σίτισης γιατί δεν δεσμεύεται από τη Θεσσαλονίκη εκεί που μπορεί ο ίδιος, θα το κάνει;.».  

«Το μόνο που δεν έδωσαν είναι ένα σετ χρυσά μαχαιροπήρουνα να τρώνε οι Έλληνες με χρυσά κουτάλια», επισήμανε ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για πολιτικό αμοραλισμό, λέγοντας πως «επί 1,5 ώρα που κράτησε η ομιλία δεν είπε λέξη για το μεταναστευτικό, διότι κρυφοκοιτάζει τις ψήφους της ΧΑ». «Το είπε χθες στεγνά, δεν μας νοιάζει από πού θα πάρουμε ψήφους, καλοδεχούμενοι είναι όλοι». 

Ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε και στη μη κάλυψη της ομιλίας Τσίπρα από τη ΝΕΡΙΤ λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας απαξιώνουν την κρατική τηλεόραση εδώ και έναν χρόνο. Νομίζω ότι υπήρχε μια πολιτική συμφωνία να είχαν μία κάλυψη από την κρατική τηλεόραση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να έχει δυο καλύψεις».


σχετικα αρθρα