current views are: 1

17 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση17:01

Στο Παρακαταθηκών και Δανείων για το δάνειο του Πειραιά ο Μώραλης

Με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Αλέξανδρο Κρητικό, συναντήθηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Δημοσίευση 17:01’
αρθρο-newpost

Με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Αλέξανδρο Κρητικό, συναντήθηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Αλέξανδρο Κρητικό, και τον Αντιπρόεδρο, Χρήστο Μήτρεντσε, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το δάνειο ύψους 131.000.000 ευρώ που έχει ο Δήμος Πειραιά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς η εξαιρετικά δυσχερής οικονομική κατάσταση του Δήμου επιβάλλει την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων. Η Διοίκηση του Ταμείου αντιμετώπισε θετικά την πρόθεση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη για την επίλυση του μεγάλου αυτού ζητήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Πειραιά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υποβάλλει επίσημα συγκεκριμένη πρόταση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Σκοπός της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για τα χρέη του παρελθόντος, που αποτελούν μεγάλο βάρος για το Δήμο Πειραιά και τους δημότες. Όλες οι προσπάθειές μας έχουν ως κύριο στόχο την οικονομική εξυγίανση και τη διασφάλιση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Πειραιά».


σχετικα αρθρα