«Ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να αντιληφθεί ότι έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm, ο κ. Λυκουρέντζος τόνισε ότι χρειάζεται «μεγαλύτερη ευαισθησία στις ερωτήσεις που έχουμε καταθέσει».

«Πριν διαγράψουμε έναν βουλευτή θα πρέπει να έχουμε λάβει υπόψην το μήνυμα που έχει στείλει. Γιατί εάν ψηφίσω όχι σε κάποιο νομοσχέδιο θα διαγραφώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος πάντως διευκρίνισε ότι όσα ψηφίζονται αποτελούν προαπαιτούμενα για τη συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας. «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι που θα διακόψει τη χρηματοδότηση της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτή η Βουλή μπορεί και πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το κλίμα δεν προδικάζει ότι μπορεί να συγκεντρωθούν 180 βουλευτές. Το όνομα του κ. Κουβέλη προκάλεσε ζημιά. Εάν ο πρωθυπουργός δεν πάρει μια σοβαρή πρωτοβουλία για όνομα ευρύτερης αποδοχής δεν θα συγκεντρωθούν οι βουλευτές» είπε ακόμα.