Δεν υπάρχει όση αξιοκρατία θα ήθελα στον σχηματισμό της κυβέρνησης, υπάρχουν και κομματικές επιλογές», σημείωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο Mega.

«Στη φάση αυτή που η χώρα δίνει μία πάρα πολύ δύσκολη μάχη οφείλεις να διαλέγεις τους καλύτερους, πιστεύω σε μία ευρύτερη συλλογικότητα», εξήγησε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι «Η Νέα Δημοκρατία που κρατά τον βασικό της κορμό, έχει τη δυνατότητα με ορισμένες πολιτικές κινήσεις να απευθυνθεί ξανά στο όλον σε αυτό που η παράταξη ήταν κάποτε. Στο όλον της Κεντροδεξιάς».

«Στηρίζω με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση αυτή. Πιστεύω ότι πρέπει να παραμείνει», τόνισε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στελέχη στη Νεά Δημοκρατία υπογράμμισε ότι «το ζητούμενο είναι οι πολιτικές» και συμπλήρωσε: «Καλοδεχούμενοι να γυρίσουν όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν στη Νέα Δημοκρατία αλλά με βάση τις συγκεκριμένες αρχές».

Η βουλευτής κατέληξε ότι «Κάνω κριτική σε αδυναμίες αυτής της κυβέρνησης, όπως έχω χρέος να κάνω. Ακόμα και αν διαφωνώ με κάποια νομοσχέδια, δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξω την κυβέρνηση».