current views are: 1

25 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση13:34

Επίθεση Κουίκ σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα

Βολές κατά κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από τα εθνικά θέματα.

Δημοσίευση 13:34’
αρθρο-newpost

Βολές κατά κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από τα εθνικά θέματα.

Βολές κατά κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από τα εθνικά θέματα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά διότι δεν απάντησε στην ερώτηση για τα Σκόπια, όπως είχε κάνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Ουάσινγκτον. «”Αφού είστε Μακεδόνας γιατί δεν μιλάτε ελληνικά;” του είπε και τον αποστόμωσε. Ο κ. Σαμαράς αποστομώθηκε» ανέφερε ο κ. Κουίκ.

«Ο κ. Σαμαράς έχει φύγει τελείως από τις γραμμές του Καραμανλή. Όπως και στο ενεργειακό άνοιγμα στη Ρωσία» σημείωσε προσθέτοντας:

«Όταν παίζεις υψηλού επιπέδου παιχνίδια τα παίζεις με εντιμότητα και ενημερώνεις τον κάθε παίκτη, ώστε να μην βρεθείς ενώπιον απροόπτων».

Ο Τέρενς Κουίκ υπογράμμισε ακόμα ότι «όλοι έχουν αποσιωπήσει την παραίτηση του πρέσβη Ζωγράφου».

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε και στην Κουμουνδοιύρου σημειώνοντας ότι «και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει συνιστώσα Λαφαζάνη που παίζει. Στα υψηλά κλιμάκια υπάρχει δυσφορία για θέσεις επί των εθνικών θεμάτων».

Παράλληλα σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μωσαϊκό που προσπαθεί να δέσει». 

Τέλος, επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση, με αφορμή τις δηλώσεις Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνη, αστεία κυβέρνηση σε κατάσταση πανικού».


σχετικα αρθρα