current views are: 1

25 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση18:21

Βούλτεψη: Ο αντιεξουσιαστικός ΣΥΡΙΖΑ θα καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ των κουκουλοφόρων

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους εργαζομένους της ΕΥΠ (ΟΜΕ- ΕΥΠ).
 

Δημοσίευση 18:21’
αρθρο-newpost

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους εργαζομένους της ΕΥΠ (ΟΜΕ- ΕΥΠ).
 

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους εργαζομένους της ΕΥΠ (ΟΜΕ- ΕΥΠ).
 
«Ο κ. Τσίπρας ανέπτυξε σήμερα το “όραμά” του για την ΕΥΠ. Επανέλαβε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συστηματικά αμφισβητεί τη δημοκρατική νομιμοποίηση της Υπηρεσίας, υποσχόμενος ότι θα την… εκδημοκρατίσει! Η άποψή τους γνωστή και διακηρυγμένη: “Πρέπει να απαγορευτεί η παρουσία μυστικών αστυνομικών σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια”» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, προσθέτοντας:

«Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε τον αντιεξουσιαστικό ΣΥΡΙΖΑ να καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ των κουκουλοφόρων. Ευτυχώς, αυτό είναι ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν θα δούμε ποτέ»!

«Παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού, ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο κεφάλαιο της κρυφής ατζέντας Τσίπρα» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος σημειώνοντας: «Παραμονή των συνδικαλιστικών εκλογών στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ο κ. Τσίπρας μοίρασε ξανά υποσχέσεις και εξυπηρέτησε δικά του μικροκομματικά συμφέροντα, πατώντας πάνω σ’ αυτή τη νευραλγική για τα εθνικά συμφέροντα υπηρεσία».


σχετικα αρθρα