current views are: 4

26 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση04:01

Προεκλογικός πυρετός στον ΣΥΡΙΖΑ, σε πανικό η κυβέρνηση

Σε πλήρη πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση υποστηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφού τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη της εμφανίζονται να έχουν χάσει τον έλεγχο. 

Δημοσίευση 04:01’
αρθρο-newpost

Σε πλήρη πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση υποστηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφού τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη της εμφανίζονται να έχουν χάσει τον έλεγχο. 

Γράφει η Ελένη Καλογεροπούλου 

Σε πλήρη πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση υποστηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφού τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη της εμφανίζονται να έχουν χάσει τον έλεγχο. Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα ισχυρίζονται ότι μέσα στην απελπισία τους τα στελέχη της ΝΔ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός επιχειρούν να επαναλάβουν το σκηνικό του 2012 μέσα από μια άκρατη κινδυνολογία που φτάνει στον παραλογισμό. 

«Οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει τα χρήματα του στο εξωτερικό  καθώς επίσης και το σόου που στήθηκε γύρω από την  παραποιημένη δήλωση του Νίκου Βούτση  περί δημοψηφίσματος για το νόμισμα, δείχνουν μόνο την απελπισία αυτών που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου και οι οποίοι αγκιστρωμένοι στις καρέκλες επιχειρούν απελπισμένα να διασωθούν» προσθέτουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου. 

Καλού κακού πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Στουρνάρα ,τον  Γ. Δραγασάκη, τον  Γ. Σταθάκη και τον  Ευ. Τσακαλώτο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν , για τις κινδυνολογικές δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη λέγοντας «ότι τέτοιου είδους τοποθετήσεις μόνο κακό κάνουν στην χώρα την στιγμή που βρίσκεται στην πιο δύσκολη .» 

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνουν ακόμα  ιδιαίτερη σημασία και στην χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου του ΔΝΤ ο οποίος είπε «ότι ουδέποτε η Ελλάδα έχει ζητήσει την απομάκρυνση του ταμείου από το πρόγραμμα διάσωσης» ,λέγοντας ότι «και πάλι ο πρωθυπουργός πούλησε  τζάμπα λεονταρισμούς» ενώ απαρατήρητη δεν περνάει και η παραίτηση του Έλληνα πρέσβη στην Γερμανία ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει προειδοποιήσει την Ελληνική κυβέρνηση να μην κάνει τώρα την συνάντηση με την Αγκελα Μέρκελ γιατί δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ πάντως επικρατεί προεκλογικός πυρετός δεδομένου ότι πλέον πιστεύουν ότι οι εκλογές είναι πιο κοντά απ ότι πίστευαν. Έτσι ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να κάνει πορεία προς τον λαό με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και με ταυτόχρονη ανάληψη  πολιτικών πρωτοβουλιών. Για παράδειγμα, έχουν ήδη ξεκινήσει νομοθετικές πρωτοβουλίες  οι οποίες θα συνεχιστούν , ενώ συγχρόνως  σχεδιάζεται η διοργάνωση 13 περιφερειακών συνδιασκέψεων όπου θα συζητηθεί, θα αποκρυσταλλωθεί και συγκεκριμενοποιηθεί ανά περιφέρεια, το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο οι πτυχές που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ όσο και άλλες όπως για παράδειγμα  εκείνες που αφορούν την παραγωγική ανασυγκρότηση. 

 «Ο στόχος των πρωτοβουλιών αυτών είναι να ενισχυθεί η συμμαχία κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων που διεκδικούν τη δημοκρατική ανατροπή της επικίνδυνης κυβέρνησης Σαμαράς και της καταστροφικής πολιτικής χάριν της εναλλακτικής κυβερνητικής πολιτικής   που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ» επισημαίνουν τα στελέχη της Κουμουνδούρου.


σχετικα αρθρα