Την δική του άποψη για το ζήτημα της άρνησης ορισμένων δήμων να δώσουν στοιχεία στους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης με τα πιστοποιητικά για τις μονιμοποιήσεις των συμβασιούχων εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

«Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτά που είπε η κυρία Δούρου, τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κυρία Δούρου. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών εξηγώντας ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος που έχει ψηφιστεί στη Βουλή.

«Έχω ήδη μιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αυτό το οποίο πρέπει να γίνει όσον αφορά στη τήρηση της νομιμότητας θα γίνει και αυτός τέλος πάντων θα πάρει τις όποιες αποφάσεις, όπως θα τις πάρει και ο εισαγγελέας», τόνισε.

Ο κ. Ντινόπουλος σημείωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την ένταση η οποία έχει δημιουργηθεί στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, διευκρινίζοντας ότι, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, είπε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα γίνουν απολύσεις, «διότι δεν προβλέπονται από τις συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας». 

Σχετικά με τις σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστήριξε ότι έχει αναπτυχθεί μία πάρα πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους.