Σήμερα όλος ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος τιμά την μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη, δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία, ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος, όλοι οι Έλληνες δημοκράτες τιμούμε σήμερα τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη.
Του αγωνιστή της Δημοκρατίας, που δολοφονήθηκε, σαν σήμερα, πριν από 25 χρόνια, από στυγνούς και αδίστακτους τρομοκράτες.
Του αγωνιστή που πάλεψε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στον Τόπο που τη γέννησε, αλλά και για τη συνεχή ποιοτική αναβάθμισή της στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
Του πολιτικού που πρωτοστάτησε στην εθνική συμφιλίωση και τη συνεννόηση στα μεγάλα και κρίσιμα, για την πορεία του Τόπου μας ζητήματα.
Του στελέχους της Παράταξής μας που δίδαξε, με το λόγο και το έργο του, πως η Δημοκρατία δεν συμβιβάζεται με τα άκρα, που απειλούν το δημόσιο βίο. Και σφράγισε με το αίμα του πολιτικές παρακαταθήκες ήθους και προσφοράς».