Συνεχίζεται η άγρια κόντρα του Αργύρη Ντινόπουλου με το «Ποτάμι» με τον υπουργό Εσωτερικών να εξαπολύει σφοδρά πυρά κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, απαντώντας στην ανακοίνωση του κόμματός του, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού για τη διαμάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Ρένα Δούρου.

Ο κ. Ντινόπουλος έκανε λόγο για «γκεμπελισμό και φασιστική νοοτροπία» του κ. Θεοδωράκη απαντώντας στην ανακοίνωση που τον κατηγορούσε για «παλαιοκομματική νοοτροπία».

Η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών έχει ως εξής:

«Μετά το ειρωνικό σχόλιό μου στον ΑΝΤ1 για τη Ρένα Δούρου, που πολλαπλώς παραποιήθηκε, θέλω να κάνω ένα σχόλιο αναφορικά με τη δήλωση του κυρίου Θεοδωράκη. Το Υπουργείο Εσωτερικών πράγματι "τάραξε στη νομιμότητα" τους δημάρχους, που αρνήθηκαν τους ελέγχους των συμβάσεων. Απέστειλε αμέσως όλα τα σχετικά έγγραφα στους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για να εφαρμόσουν το νόμο. Ο κ. Θεοδωράκης, όμως, ταράζει κυριολεκτικά και την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, κατηγορώντας με βαριές εκφράσεις το Υπουργείο Εσωτερικών για δήθεν παλαιοκομματική νοοτροπία. Αρκεί κανείς να ακούσει τις σημερινές δηλώσεις μου στα ΜΜΕ για να αντιληφθεί τον γκεμπελισμό και τη φασιστική νοοτροπία του κ. Θεοδωράκη».