Η επιστροφή στις πρακτικές της μεταπολίτευσης που έστρωσαν το χαλί για το μνημόνιο είναι η μοναδική επιλογή για την χώρα μας που ενέχει ρίσκο, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρθηκε στην κυβερνητική συνεργασία της ΝΔ με τον ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρατηριστικά πως αυτή «έχει ημερομηνία λήξης και αυτή είναι οι εθνικές εκλογές». 

«Η μοναδική επιλογή που ενέχει ρίσκο για τη χώρα μας είναι η επιστροφή στις πρακτικές της μεταπολίτευσης που έστρωσαν το χαλί για το Μνημόνιο» αναφέρει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σχετικά με την προεδρική εκλογή ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλά πρόσωπα και όχι κατ΄ανάγκη από τον χώρο της ενεργού πολιτικής, ενώ τάσσεται υπέρ της αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου.

Τέλος, αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που έχει με την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου για τους Δήμους σημειώνει πως "όταν η ΝΔ παραδέχεται με γενναιότητα ότι επί δικών της ημερών έγιναν παράνομοι διορισμοί, είναι αδιανόητο να βρίσκει αντίπαλο την Αριστερά".