Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Επιλέξαμε τον δρόμο της αλήθειας, να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, δώσαμε μάχη και την κερδίσαμε ανέφερε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος από το βήμα της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο γενικός γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ ανέφερε ότι σήμερα τιμούμε τους ψηφοφόρους της παράταξης και μέσω των οποίων καλούμε και άλλους να ειναι δίπλα μας, τώρα όμως απευθυνόμαστε σε ακόμη περισσότερους, που μπορεί να μην στήριζαν το ένα ή άλλο κόμμα, αλλά στηρίζουν το όραμα του Αντώνη Σαμαρά και στηρίζουν το όραμα για τη Νέα Ελλάδα. 

«Αυτή τη στιγμή επιλέξαμε το δρόμο της αλήθειας, να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, δώσαμε μάχη να σταθούμε με τις δικές μας δυνάμεις και την κερδίσαμε. Και δεν το βλέπουν αυτοί που ζούνε απο τα μνημόνια. Η πολιτική δεν ειναι αριθμοί είναι η ικανότητα να υπερβαίνεις τα δύσκολα για χάρη της κοινωνίας» είπε. 

Ο κ. Παπαμιμίκος αναφέρει ότι έγιναν λάθη απέναντι στη μεσαία τάξη που αποτελούν ραχοκοκκαλιά της δικής μας παράταξης. 

Όπως ανέφερε «η παράταξη οφείλει να αναζητήσει νέες συνθέσεις οπως έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974 και να καλύψουμε όλο το φάσμα απο παραδοσιακή δεξιά μέχρι σύγχρονο παραδοσιακό κεντρο, αλλωστε οπως ελεγε ο ιδρυτής του η ΝΔ ειναι πάνω απο όλες τις ταμπέλες του κέντρου, της δεξιάς και της αριστεράς. Οι πόρτες για όσους δέχονται αρχές και ιδέες μας ειναι ανοικτές».