Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για κωλοτούμπα και ελιγμοί για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ ήταν το στίγμα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σε συνέντευξη στον Realfm. 

O υφυπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου, είπε πως «μετά από τρία μνημόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταλαβαίνει οτι ό,τι κάνει θα το βρει μπροστά του» ενώ τον κατηγόρησε για κωλοτούμπα.  «Από το σκίσιμο στο μνημόνιο πήγαν αλλού και από διαγραφή χρέους πήγαν στην απόσυρση του χρέους», είπε. 

Αναφορικά στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ είπε πως «εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ χωρίς να χρωστάω σε κανέναν κάτι... η γενιά μου είναι η μόνη γενιά που δεν λέει ψέματα». 

Σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε πως πρόκειται για μια ανοιχτή διαδικασία όπου ο κάθε βουλευτής θα μπορεί να πει την άποψή του. 

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε «τα συστήματα ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν με το ΠΑΣΟΚ μια νέα ΔΗΜΑΡ» ενώ απέφυγε να απαντήσει στις επίμονες και ξεκάθαρες ερωτήσεις του Τάκη Χατζή, εαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπορεί να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς. 

Τέλος αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Θάνου Μωραΐτη είπε είναι δικαίωμά του να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας