Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε στους Αγίους Αναργύρους κάνοντας λόγο για "αντισυγκεντρωσίες που πήγαν να τον χτυπήσουν, σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής", χαρακτηρίζοντας "ως τελευταία ευκαιρία και για τη χώρα αλλά και για την κυβέρνηση" τον Οδικό Χάρτη που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός μέχρι το 2015.

Στη συνέντευξή του, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε, στο περιθώριο κομματικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στους Αγίους Αναργύρους, έκανε λόγο για αμιγώς πολιτικό ζήτημα επισημαίνοντας πως το θέμα θα έρθει στη Βουλή, προκειμένου όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

"Αλλο η διαμαρτυρία κι άλλο να πλησιάζει κάποιος έναν πολιτικό, με απόφαση να τον χτυπήσει", τονίζει ο κ. Λοβέρδος και κάνει λόγο "για αντισυγκεντρωσίες οι οποίοι, όπως στη χούντα, ήρθαν για να χτυπήσουν".

Αναφερόμενος στη νέα πρόταση της κυβέρνησης για την οικονομία, ο υπουργός Υγείας, εκτιμά πως μπορεί να ξεπεραστεί η κρίση αν το πρόγραμμα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας. Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος ζητά να μην υπάρξει καμία πρόσληψη στο Δημόσιο μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση.