Με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, Θόδωρο Φέσσα, συναντήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. 

Ο κ. Καμμένος παρουσίασε στην ηγεσία του ΣΕΒ το σχέδιο νόμου των ΑΝΕΛ για τα «κόκκινα» δάνεια και το «σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, υπήρξε συμφωνία σε αρκετά ζητήματα, όπως στην ανάγκη μείωσης της φορολογίας, δημιουργίας κινήτρων για να υπάρξει ανάπτυξη, καθώς και στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ενώ υπήρξε διαφωνία «στην ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης και στην τραπεζική ένωση».

«Πιστεύω ότι έγινε απόλυτα κατανοητό, πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούμε την εγγύηση για το αύριο, σε μια κυβέρνηση η οποία θα διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, αλλά κυριότερα την εθνική κυριαρχία των Ελλήνων και τη δυνατότητα να επανεκκινηθεί η οικονομία, σε μια Ελλάδα που θα είναι απαλλαγμένη από κομματικούς εγκάθετους, από ημετέρους των τραπεζών και από επιχειρηματίες, που κάνουν μπίζνες με τα χρήματα του ελληνικού λαού», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος.

Από την πλευρά του, ο κ. Φέσσας είπε ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων του Συνδέσμου με τα πολιτικά κόμματα, για μια εκτεταμένη αλληλοενημέρωση «προκειμένου να αξιολογήσει τρόπους ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Τέλος, τόνισε ότι ο ΣΕΒ θεωρεί απαραίτητο ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης, κάτι που αποτέλεσε και το αντικείμενο της συζήτησης με τον κ. Καμμένο.

«Θεωρούμε ότι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η πολιτική σταθερότητα είναι βασικές προϋποθέσεις, ούτως ώστε η Ελλάδα να πάει μπροστά και να μπορέσει ο ελληνικός λαός να δει το αποτέλεσμα των θυσιών του να πιάνει τόπο», σημείωσε ο κ. Φέσσας.