Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του νέου σταθμού του προαστιακού στον Ταύρο ο υπουργός υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real fm. 
 
O κ. Χρυσοχοΐδης είπε για το έργο του Ταύρου ότι ενώ ήταν σχεδόν έτοιμο ήταν παρατημένο και κλειστό εδώ και χρόνια. Έτσι όταν πριν από ένα μήνα ο δήμαρχος επικοινώνησε μαζί του αποφάσισαν να τον συντηρήσουν και να τον ανοίξουν. «Είναι ένας πλήρης σταθμός που εξυπηρετεί μια φτωχή περιοχή με πάρα πολύ κόσμο και αυτή τη στιγμή λείπουν μόνο τα ασανσέρ τα οποία το πολύ σε πέντε μήνες θα έχουν μπει». 
 
Αναφορικά με την εντολή που είχε πάρει όταν ανέλαβε το υπουργείο να απολύσει 900 υπαλλήλους από τις αστικές συγκοινωνίες ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε πως «θέλοντας να αποδείξω πόσο αξία έχει αυτή η τόσο συκοφαντημένη πολιτική... Όταν πρωτοήρθα στο υπουργείο μου ζήτησαν να αυξήσω τα εισιτήρια από το 1,40 στο 1,70  και να απολύσω 900 άτομα στις αστικές συγκοινωνίες και 500 από τον ΟΣΕ. Ανταυτού σε συνεργασία με την τρόικα κάναμε μια μεγάλη αναμόρφωση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας που θα ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους». 
 
Αναφορικά με τα υψηλά τέλη των διοδίων είπε πως αυτά έχουν προβλεφθεί από συμβάσεις προηγούμενων ετών ενώ τόνισε πως όταν ολοκληρωθούν τα έργα τότε θα γίνει αναπροσαρμογή στο κόστος των διοδίων
 
Τέλος ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε πως εάν η χώρα καταφέρει και κρατήσει την πολιτική σταθερότητα τότε «η ανάπτυξη θα είναι εκρηκτική».