current views are: 1

2 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση10:52

ΑΝΕΛ: Δεν θα συνδράμουμε στην αυτοπροβολή της Μακρή- Θα δώσει εξηγήσεις στην επιτροπή

Στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος παραπέμπεται η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, με εντολή του Πάνου Καμμένου.

Δημοσίευση 10:52’
αρθρο-newpost

Στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος παραπέμπεται η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, με εντολή του Πάνου Καμμένου.

Αβέβαιο κρίνεται το μέλλον της Ραχήλ Μακρή στους Ανεξάρτητους Έλληνες έπειτα από την απόφαση του προέδρου Πάνου Καμμένου να την παραπέμψει στην κοινοβουλευτική ομάδα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας όπου και θα κριθεί η παραμονή της ή μη στο κόμμα.

Το επεισόδιο που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ της κ. Μακρή και του κ. Καμμένου έχει και συνέχεια ,έπειτα και το σημερινό εξώδικο που απέστειλε η βουλευτής στον κ. Καμμένο. Στο εξώδικό της η κ. Μακρή διαμαρτύρεται για την παραπομπή της στην επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με αφορμή δημόσιες τοποθετήσεις της εναντίον άλλων στελεχών του κόμματος που κρίθηκαν προκλητικές. 

Σε μία σκληρή ανακοίνωση οι ΑΝΕΛ κάνουν λόγο για προσπάθεια αυτοπροβολής της κ. Μακρή, στην οποία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά δεν θα συνδράμουν.

Αντιθέτως την πορεία της βουλευτού στο κόμμα θα κρίνουν η κοινοβουλευτική ομάδα και στη συνέχεια η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος.

Από την πλευρά της η κ. Μακρή στην εξώδικη διαμαρτυρία της κάνει λόγο για «ασυνήθη και εξωθεσμικό –μη συνάδων με τα κοινοβουλευτικά ήθη- τρόπο» που ενήργησε ο κ. Καμμένος και ζητεί να της γνωστοποιηθούν εγγράφως πότε συνεκλήθη η επιτροπή, ποιο είναι το σκεπτικό της παραπομπής της αλλά και με ποιο έγγραφο της κοινοποιήθηκε η σχετική “παραπομπή” μου;»

Τέλος η κ. Μακρή καλεί τον κ. Καμμένο και όλα τα μέλη και στελέχη του κινήματος ή και μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στα οποία, όπως λέει, οφείλει να κοινοποίηση της εξώδικη διαμαρτυρία, «να αποστείτε εφεξής οιασδήποτε δηλώσεως, σχολίου η υπαινιγμού, δια του Τύπου ή των ΜΜΕ, ή των κοινωνικών δικτύων, που θα αφορά το πρόσωπό μου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να λάβω τα απαραίτητα νομικά μέτρα για την προστασία της πολιτικής αλλά και προσωπικής μου αξιοπρέπειας».


σχετικα αρθρα