Χαιρετίζει την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, κάνοντας λόγο για «πολιτικό ματ».

«Αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση στρατηγικής η οποία οδηγεί σε πολιτικό ματ έναντι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στελέχη του οποίου, ως άλλοι πολιτικοί "τζιχαντιστές" επενδύουν συστηματικά εδώ και μήνες στην αναταραχή» ανέφερε.

«Είναι σημαντικό ότι με τη διαδικασία που ανέλαβε ο Πρωθυπουργός εξασφαλίζεται η πολιτική σταθερότητα στην πατρίδα μας, δίνοντας της τη δυνατότητα να συνεχίσει να πορεύεται στον μεταρρυθμιστικό δρόμο που βαδίζει μετά τις εθνικές εκλογές του 2012. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από την όλη διαδικασία η Κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη» σημείωσε.

Ο κ. Καράογλου τονίζει ότι «ήρθε η ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής να μετρηθούμε όλοι μας. Να μετρήσουμε τα αποθέματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας του καθενός και της καθεμίας. Να μετρήσουμε, δηλαδή, ποιοι βάζουν υπεράνω όλων το εθνικό συμφέρον και ποιοι εξακολουθούν να προτάσσουν το μικροκομματικό, ποιοι οραματίζονται και αγωνίζονται για μια σύγχρονη και ελεύθερη Ελλάδα και ποιοι τη θέλουν δέσμια του χθες».