Επίσκεψη σε σχολεία των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων πραγματοποιεί από την Πέμπτη ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε:

«Επισκεπτόμαστε σχολικές μονάδες της εκπαιδευτικής περιφέρειας Θεσσαλίας, χωρίς προειδοποίηση, προκειμένου να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι τη λειτουργία του εκπαιδευτικού μας συστήματος».

«Μιλάμε», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος, «με νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές την ώρα της δουλειάς τους και μας δίνουν ανεκτίμητης αξίας συμβουλές. Είναι σημαντικό, κατέληξε, να κοιτάς τα καθήκοντα του Υπουργείου Παιδείας από την περιφέρεια κι όχι την περιφέρεια από το υπουργείο Παιδείας».

Ειδικότερα, κλιμάκιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με επικεφαλής τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο επισκέφθηκε απροειδοποίητα χθες και σήμερα σχολεία στους δύο νομούς της Δυτικής Θεσσαλίας. Ο υπουργός μπήκε στις τάξεις και παρακολούθησε το μάθημα, είχε συνομιλία με μαθητές, καθηγητές και διευθυντές των σχολείων και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Επίσης, κλιμάκιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με επικεφαλής τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο επισκέφθηκε την Πέμπτη βράδυ αιφνιδιαστικά, το Εσπερινό Γυμνάσιο, με Λυκειακές τάξεις, των Τρικάλων.