Συνέχεια στην κόντρα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε η βουλευτής του κόμματος, Ραχήλ Μακρή, σχετικά με την ανάρτησή της στο Facebook, η οποία προκάλεσε την αντίδραστη του Πάνου Καμμένου. 

Υπενθυμίζεται πως σήμερα η κυρία Μακρή απέστειλε εξώδικο στον κ. Καμμένο για την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝ.ΕΛ.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 6», η βουλευτής Κοζάνης επανέλαβε πως ενημερώθηκε για την παραπομπή της στο Επιτροπή Δεοντολογίας από τα ΜΜΕ και τόνισε πως δεν γνωρίζει γιατί κατηγορείται.

«Διάλεξα τη σιωπή, για να εκτονώσω μια κατάσταση. Αν ήθελα να απαντήσω, θα μπορούσα να το είχα κάνει», είπε και πρόσθεσε πως «όταν διαπίστωσα ότι η σιωπή μου παρεξηγείται και ότι το καταστατικό του κόμματος δεν τηρείται, έστειλα εξώδικο».

Σε άλλο σημείο, η Ραχήλ Μακρή δήλωσε: «Δεν ασχολούμαι με τα ψυχολογικά του καθενός», ενώ εκτίμησε πως «μπορεί να μην με θέλουν στους ΑΝ.ΕΛ., για να πάνε σε άλλα κόμματα».

Η βουλευτής επέμεινε πως περιμένει απάντηση στο εξώδικο που απέστειλε στον κ. Καμμένο, ενώ σχολιάζοντας τις φήμες που τη θέλουν να πηγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε: «Ανήκω στην Κοζάνη και τον ελληνικό λαό». 

Ντ. Μ.