current views are: 1

3 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση11:41

Πανούσης κατά Κουβέλη: «Ο ηγέτης όταν λέει παραιτούμαι, φεύγει»

Σφοδρή επίθεση προς τον Φώτη Κουβέλη και στην ηγετική ομάδα της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης, κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου.

Δημοσίευση 11:41’
αρθρο-newpost

Σφοδρή επίθεση προς τον Φώτη Κουβέλη και στην ηγετική ομάδα της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης, κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου.

Σφοδρή επίθεση προς τον Φώτη Κουβέλη και στην ηγετική ομάδα της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης, κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου του κόμματος.

Ο κ. Πανούσης κατηγόρησε ευθέως τον Φώτη Κουβέλη ως κύριο υπεύθυνο για την κατιούσα πορεία που έχει πάρει η ΔΗΜΑΡ, λέγοντας:

«Ο αρχηγός διαλέγει τη μοίρα του και δεν τη βάζει σε ψηφοφορία για να παρασύρει όλο το κόμμα. Φώτη, εσύ το διάλεξες με την επιλογή σου. Ο ηγέτης όταν λέει “παρατούμαι”, φεύγει. Δεν παραιτείται και ξεπαραιτείται. Ο πραγματικός ηγέτης ξέρει να ζητάει συγγνώμη και να φεύγει. Δεν μπορεί να έχει συμμετοχή στο 6,2% και καμία στο 1,3%. Αλλιώς μένει μόνος, άμοιρος και μοιραίος».

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ απάντησε και στα όσα γράφονται και λέγονται ότι επιθυμεί να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας γι’ αυτό ευθέως στελέχη της ηγετικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ. «Στα “παπαγαλάκια” της Αγίου Κωνσταντίνου έχω να πω ότι μετά τη ΔΗΜΑΡ, θα πάω σπίτι μου» ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κατακεραύνωσε την πολιτική που ακολούθησε η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι εμφανίστηκε ως «συναλλασσόμενη Αριστερά του 4-2-1» και πώς διακατέχεται από κουλτούρα αρχηγισμού και ηθική πολιτικής νομενκλατούρας.


σχετικα αρθρα