Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος άφησε ταυτόχρονα αιχμές και για τη ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε αναφερόμενος στο άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Εφημερίδα των Συντακτών πως «εμείς μιλάμε με μετρήσιμα μεγέθη όχι με αόριστες υποσχέσεις όπως ο Τσίπρας».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του τόνισε πως «η ρύθμιση των κόκκινων δανείων είναι πράξεις, και από την άλλη μεριά έχουμε ένα θολό κείμενο του Τσίπρα, που λέει ‘για συμμαχίες στην Ευρώπη’… Να μας απαντήσουν ποιοι είναι οι σύμμαχοι τους στην Ευρώπη, να μάς το πουν με ονόματα και διευθύνσεις».

Για την προσφυγή της κυβέρνησης σε ψήφο εμπιστοσύνης σημείωσε ότι «μέχρι τώρα εγκαλούσαν τον πρωθυπουργό ότι δεν πηγαίνει στη Βουλή. Τους ενοχλεί αυτό (σ.σ η ψήφος εμπιστοσύνης); δεν το θέλουν ούτε αυτό;»

Όσον αφορά τις διεργασίες που γίνονται στην Αγίου Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι «να ποια είναι η ΔΗΜΑΡ, να ποια χειροβομβίδα είχε το 2012 ο Σαμαράς, να πρέπει να συνεργαστεί και με τη ΔΗΜΑΡ που 2 χρόνια μετά πάει στον ΣΥΡΙΖΑ».