Με έντονη αυτοκριτικη διάθεση ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στον Realfm και τους Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου
 
Ο κ. Κρανιδιώτης είπε πως το καλύτερο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ΕΝΦΙΑ ενώ εκτίμησε πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει ήδη ψηφίσει νόμο με ισχύ από 1η Γενάρη του 2015 που θα προέβλεπε μείωση του φόρου ακινήτου κατά 30%. Ο κ. Κρανιδιώτης πρόσθεσε πως σε κάποιες περιπτώσεις εκ μέρους της κυβέρνησης παρατηρείται μια κακή επικοινωνιακή διαχείριση. «Αφήνουμε τα λάθη να σέρνονται για μέρες», είπε χαρακτηριστικά. 
 
Ερωτώμενος για τις αιχμές του Πρωθυπουργού κατά υπουργών, ο κ. Κρανιδιώτης είπε πως δεν υπάρχει λόγος να φαγωθεί κανείς και πως η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ άλλα να λέει ο ένας και άλλα ο άλλος. Πρόσθεσε δε πως ήταν σωστή η παρέμβαση του πρωθυπουργού ενώ τόνισε απαντώντας σε ερώτηση αν αφορά στον κ. Ντινόπουλο πως «δεν αφορά μόνο τον Ντινόπουλο». 
 
Σχετικά με τις φοροελαφρύνσεις είπε πως είναι σε καλή κατεύθυνση και πως ο πρωθυπουργός «δίνει από αυτά που πραγματικά έχουμε από το υστέρημα του λαού».