current views are: 2

7 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση13:16

Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το εμπάργκο στον Άδωνι Γεωργιάδη

Σε μεγάλη κόντρα εξελίσσεται το θέμα του τηλεοπτικού εμπάργκο του Άδωνι Γεωργιάδη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Δημοσίευση 13:16’
αρθρο-newpost

Σε μεγάλη κόντρα εξελίσσεται το θέμα του τηλεοπτικού εμπάργκο του Άδωνι Γεωργιάδη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε μεγάλη κόντρα εξελίσσεται το θέμα του τηλεοπτικού εμπάργκο του Άδωνι Γεωργιάδη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
 
Όπως είπε ο ίδιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή του Realfm, με τους Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου, ο κ. Μητρόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στο Star δήλωσε ανοιχτά πως σε συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε  και μάλιστα ομόφωνα το τηλεοπτικό εμπάργκο του. 
 
Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλαμβάνει την ευθύνη των αποφάσεών του ενώ πρόσθεσε  πως είναι δικαίωμα των στελεχών μεμονωμένα να μην βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ μαζί του αλλά όχι ως κεντρική γραμμή και μάλιστα μέσα από απόφαση κομματικού οργάνου. 
 
Αναφερόμενος δε στον κ. Λαφαζάνη είπε πως «δεν βγαίνει μαζί μου γιατί το μόνο που θα τον ρωτάω είναι αν έχει δίκιο ο κ. Λαπαβίτσας ή όχι για τις εξαγγελίες Τσίπρα».  
 
Ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας η οποία κάνει λόγο για «το αληθινό αντιδημοκρατικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ». «Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει την απόπειρα φίμωσης του κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της και είναι απολύτως βέβαιη ότι δεν πρόκειται οι  δημοσιογράφοι της χώρας να αποδεχτούν αυτόν τον αντιδεοντολογικό αποκλεισμό  και να ζητούν την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιους θα καλούν στις εκπομπές τους. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ  στον ολισθηρό αυτό δρόμο που ταιριάζει μόνον σε πρακτικές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Να είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκουν μπροστά τους, είτε τους αρέσει είτε όχι,  όλους τους εκπροσώπους και τα στελέχη της Ν.Δ. και θα παίρνουν παντού τις απαντήσεις τους», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.
 
Σύμφωνα  με το ΑΠΕ ο κ. Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επιβεβαίωσε εμμέσως την απόφαση η οποία φαίνεται πως έχει ληφθεί από την Κουμουνδούρου να μην εμφανίζονται τα στελέχη του κόμματος στις ίδιες ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Είπε δε πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανήκει σε αυτούς «που δεν έχουν όρια».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται πως υπάρχει κεντρική απόφαση και γραμμή και πως πρόκειται για μεμονωμένη απόφαση των στελεχών του. 

σχετικα αρθρα