Για τη διαγραφή της από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ μίλησε η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Η κ. Μακρή ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που οδήγησε στη διαγραφή της, λέγοντας χαρακτηριστικά να ρωτήσετε τους ιδίους τι έγινε, ενώ δήλωσε ότι δεν θέλει να ανήκει σε ένα κόμμα που παραβιάζει τις αρχές του. Μάλιστα διεμήνυσε στον κ. Καμμένο πως για το πολιτικό μέλλον του καθενός αποφασίζει ο λαός. «Να ξέρει ο κ. Καμμένος ότι για το πολιτικό μέλλον του καθενός αποφασίζει ο ελληνικός λαός, αυτός θα αποφασίσει εάν εγώ θα πάω στο σπίτι μου» είπε.

Παράλληλα η κ. Μακρή μίλησε για σχέδιο επανόδου ή συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τη ΝΔ. «Είναι ύποπτοι, τους εύχομαι καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ η κ. Μακρή απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι θα παραμείνει βουλευτής Κοζάνης, μιας περιοχής που έχει πολλά προβλήματα. «Αυτό που θα κάνω είναι να μείνω πιστή στις αρχές μου και στην εκλογική μου βάση» είπε.

Εξάλλου όπως είπε δεν έκανε μεθοδεύσεις, «όλοι γνωρίζουν ότι είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει όλη μέρα στη Βουλή» ενώ άφησε αιχμές και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τον οποίο είπε ότι «όλα είναι στο μυαλό του», αφού όπως εξήγησε, εκείνος βγήκε και έλεγε ότι η κ. Μακρή θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως δεν το απέκλεισε λέγοντας ότι πως «τι θα κάνω πολιτικά θα το δω». 

Η κ. Μακρή ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τέλος σε ό,τι αφορά στην διαδικτυακή της κόντρα με τον Πέτρο Τατσόπουλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τατσόπουλος ονειρεύεται γάμους και χαρές για να δώσει προίκα στα Ποτάμια και τις Ελιές».