Επιμέλεια: Τιτίκα Ανουσάκη
 
Για πρώτη φορά ο Πάνος Καμμένος άνοιξε τα χαρτιά του και μιλώντας στον Realfm και τους Τάκη Χατζή και Μάκη Γεωργίου έθεσε ξεκάθαρα τις κόκκινες γραμμές για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
 
Ο κ. Καμμένος λοιπόν ανέφερε πως τα εθνικά θέματα αποτελούν τις κόκκινες γραμμές με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι το όνομα Μακεδονία, το σχέδιο Ανάν 2, η «παράδοση του τουρκικού προξενείου της Θράκης» αλλά και το θέμα του διαχωρισμού κράτους εκκλησίας. 
 
Όπως τόνισε «αν δεν υπάρξει απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτά τα θέματα δεν θα υπάρξει συνεργασία».
 
Σχετικά με τη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Καμμένος είπε πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν για Πρόεδρο και έστειλε το μήνυμα πως δεν θα γίνει αποδεκτή ψήφος κατά συνείδηση από τους βουλευτές του, καθώς με την υπερψήφιση Προέδρου ουσιαστικά δίνουν παράταση ζωής στην κυβέρνηση. 
 
Σχετικά με την οικονομική πολιτική, η οποία όπως άφησε να εννοηθεί, ταυτίζεται με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως στο θέμα του χρέους όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τη δημιουργία επιτροπής λογιστικού ελέγχου. 
 
Όσο για τις μνημονιακές συμβάσεις είπε πως είναι είναι ανυπόγραφες άρα και άκυρες. Αναφέρθηκε επίσης στα θαλασσοδάνεια των εκδοτών λέγοντας πως «αυτοί δεν θα έχουν στήριξη από την αυριανή κυβέρνηση». «Ο Πήγασος και ο ΔΟΛ παίρνουν εκατομμύρια ευρώ δάνεια χωρίς εγγυήσεις. Το θηρίο της διαπλοκής το ταΐζει η συγκυβέρνηση μαζί με τους δανειστές», ενώ πρόσθεσε πως με την αλλαγή της κυβέρνησης οι συγκεκριμένοι θα πληρώνουν τα δάνειά τους και αν αυτό δεν συμβαίνει θα κατασχεθούν οι περιουσίες τους 
 
Τέλος σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τη Ραχήλ Μακρή και τις αιχμές που άφησε εκείνη πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορεί να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καμμένος είπε ότι «στη ΝΔ δεν πάω ούτε νεκρός», ενώ για τη στάση της βουλευτού είπε πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή «η μανία αυτοπροβολής».