Να βγει και να πει ονόματα κάλεσε τον Γιάννη Δραγασάκη ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης σχετικά με τις καταγγελίες του ότι αρκεί ένα τηλεφώνημα επιχειρηματία ή εκδότη στον πρωθυπουργό για να ακυρωθεί ένας νόμος.

«Όταν λες τέτοια πράγματα πρέπει να βγειςκαι να πεις και ονόματα. Προκλήθηκε κατ΄επανάληψη να πει, αυτό που λέει είναι πολύ βαρύ, να μας πει τώρα ποιος είναι αυτός» είπε ο κ. Βορίδης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

«Όταν κάνεις την καταγγελία και λες μετά στην ώρα του θα τα πω, αυτή η ώρα μπορεί και να μην έρθει ποτέ και τότε θα έχεις ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα» είπε και πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή ο κ. Δραγασάκης έχει παραμείνει ξεκρέμαστος, έωλος, διότι λες μια πολύ βαριά κουβέντα και το αφήνεις εκεί». Μάλιστα όπως είπε αν πήγαινε αυτή την υπόθεση στο δικαστήριο τότε ο κ. Δραγασάκης θα έπρεπε να πει κάτι, δεν μπορεί να πει στην ώρα του. 

«Εμείς ποτέ δεν έχουμε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί συμφέροντα γιατί ψήφισε μια από την μία και μια από την άλλη, γιατί και αυτό μπορεί να το πει κανείς» πρόσθεσε ο κ. Βορίδης. 

Σε άλλο σημείο της εκπομπής ο κ. Βορίδης ρωτήθηκε για την ψήφο εμπιστοσύνης και για το ποια είναι η εκτίμησή του.

Παρά την πίεση του κ. Παπαδάκη να πει κάποιον αριθμό, ο κ. Βορίδης τόνισε η η κυβερνητική πλειοψηφία θα βγει ενισχυμένη.