current views are: 1

9 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση10:39

Νικήτας Κακλαμάνης: «Επιστρέφω, δεν μπορώ να είμαι απών»

Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Δημοσίευση 10:39’
αρθρο-newpost

Επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όπου, όπως είπε, με μια μακρά συζήτηση έλυσαν όλες τις διαφορές τους. 

Με χαρά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αποδέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού να επανενταχθεί στην ΚΟ και στο κόμμα της ΝΔ, αφού όπως εξήγησε βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του κ. Σαμαρά κατάλαβε ότι δεν μπορεί να είναι απών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κακλαμάνη:

Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του κόμματος γιατί με δική του πρωτοβουλία συναντηθήκαμε σήμερα. Είχαμε μακρά συζήτηση, ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις και όπως είναι αυτονόητο, αποδέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα της ΝΔ.

Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην Παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης.


σχετικα αρθρα