Η πόλωση δεν είναι τεχνητή αλλά υπαρκτή, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Alpha Fm.

«Εδώ, μιλάμε για μια πόλωση στο πλαίσιο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης, η οποία έχει πραγματικό επίδικo. Δηλαδή, δεν θεωρεί κανείς ότι αυτά που ζούμε ως κοινωνία και η σύγκρουση των διαφορετικών πολιτικών σχεδίων είναι κάτι τεχνητό κι ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έχουμε αλλαγές οι οποίες έχουν διαλύσει τη ζωή των περισσοτέρων, έναν ακραίο νεοφιλελευθερισμό, μια ακραία πολιτική λιτότητας και μια εναλλακτική πρόταση που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Σκουρλέτης εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν «μπορεί να είναι σε θέση να αποδομήσει τις προτάσεις που με τεκμηριωμένο τρόπο παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τις καταγγελίες Δραγασάκη, τόνισε ότι «όλοι ζούμε σε αυτήν τη χώρα και γνωρίζουμε τι σημαίνει διαφθορά, διαπλοκή, μαύρο πολιτικό χρήμα, ρουσφέτια, δικομματισμός και δικομματικό πολιτικό σύστημα- μέσα στο DNA του δικομματικού πολιτικού συστήματος ήταν και είναι τέτοιου είδους πρακτικές στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Δραγασάκης» και τόνισε πως «το πότε ο ΣΥΡΙΖΑ και κάτω από ποιες συνθήκες θα αποφασίσει να συγκρουστεί, πέρα από το να κάνει αναφορές, θα το επιλέξει εκείνος».

Τέλος, σημειώσε ότι δεν πρόκειται ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση να ακολουθήσει ανάλογες πρακτικές.