«Ναι» στην ψήφο εμπιστοσύνης λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, επισημαίνοντας ότι έχει ενστάσεις για τον προϋπολογισμό και επιφυλάσσεται για το εάν θα τον ψηφίσει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm ο κ. Κασσής είπε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Παράλληλα εξέφρασε τις ενστάσεις του για τον προϋπολογισμό, λέγοντας ότι είχε και την προηγούμενη φορά και «διορθώθηκαν».

Σχετικά με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ ο κ. Κασσής είπε ότι χθες έγινε μία κλειστή συζήτηση στην Κ.Ο. και βγήκαν πληροφορίες χωρίς δημοσιογραφική ευθύνη.

«Υπάρχει ευθύνη και στον πρόεδρο και στον γραμματέα για τη λειτουργία του κόμματος» πρόσθεσε ρίχνοντας «καρφιά» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας ότι αν, ως ευρωβουλευτής, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, ας παραιτηθεί.

«Έπρεπε να είχαμε πάει σε συνέδριο και να είχε συζητηθεί το θέμα του αρχηγού» πρόσθεσε λέγοντας ότι «σε καμία περίπτωση» δεν θα επιθυμούσε επιστροφή Παπανδρέου.

«Εγώ μεγάλωσα στο ΠΑΣΟΚ και θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ τελευταίος. Δεν ήμουν κολλητός σε κανέναν πρόεδρο ούτε θα είμαι» πρόσθεσε ο κ. Κασσής.