Ο υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Γιώργος Ντόλιος στην τοποθέτησή του στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης ύψωσε τους τόνους εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι η απόφαση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση βάζει τέλος στην εκλολογία που ταλάνισε τη χώρα τον τελευταίο καιρό.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση, το μνημόνιο και μόνο καλύτερες μέρες έρχονται. Οι πολίτες αισθάνονται ασφάλεια, νιώθουν ότι η χώρα δεν κινδυνεύει με χρεοκοπία. Αυτό το πλεονέκτημα το εκμεταλλεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε.

Ο υφυπουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις δηλώσεις του κ. Δραγασάκη λέγοντας ότι η στάση του δεν προσιδιάζει με το ίδιο το κόμμα που εκπροσωπεί. Παράλληλα, σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Ντόλιος διευκρίνισε ότι αυξήθηκε η εισπραξιμότητα με καλύτερο έλεγχο στον Καλλικράτη και όχι μέσω αύξησης ανταποδοτικών τελών. «Η σχέση του χρέους της τοπικής αυτοδιοίκησης με το συνολικό χρέος της χώρας είναι στο 0,5%. Ωστόσο αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο στο υπουργείο είναι η σοβαρή αξιολόγηση των δομών με συναίνεση όλων των κομμάτων».