Συνάντηση με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού  Γιάννης Ανδριανός.

Επί τάπητος τέθηκαν οι εργασίες συντήρησης και επισκευής των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα» στο ΟΑΚΑ, με τον κ. Ανδριανό μετά τη συνάντηση να δηλώνει:

«Με την περιφερειάρχη είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση για όλα τα θέματα συναρμοδιότητάς μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι, μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κατασκευών Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, μπορούμε πλέον να προχωρήσουμε στα αναγκαία έργα συντήρησης και επισκευής, που έχουν να γίνουν από το 2004, με το κονδύλι των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ που είχε προβλεφθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής. Άμεσα λοιπόν ξεκινούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για τις μελέτες και τον διαγωνισμό. Είναι μια υποχρέωσή μας απέναντι στο ΟΑΚΑ, τη σημαντικότερη υποδομή του ελληνικού αθλητισμού και ταυτόχρονα ένα τοπόσημο με ιδιαίτερες αναπτυξιακές δυνατότητες».

Από την πλευρά της, η Ρένα Δούρου υπογράμμισε την ανάγκη συνδρομής της Περιφέρειας για την υλοποίηση των έργων συντήρησης των στεγάστρων στο Ολυμπιακό Στάδιο

Ζήτησε εξάλλου την παρέμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την αντιμετώπιση προβλημάτων συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως στην περίπτωση του Πανελληνίου ΓΣ καθώς και του Αττικού Άλσους.