Στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για τη δουλειά τους κατά την θερινή περίοδο.

Σε εκδήλωση που έγινε, παρευρέθηκε όλο το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ανώτατοι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, καθώς και εκπρόσωποι και θεσμικοί φορείς της ακτοπλοΐας κ.ά.

Ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους άνδρες και τις γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείου για την καταλυτική τους συμβολή στην εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά και τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Η φετινή χρονιά για την ακτοπλοΐα κύλησε με απόλυτη επιτυχία αν εξαιρέσουμε μία συγκεκριμένη εταιρία. Η ακτοπλοΐα είναι η καρδιά της συγκοινωνίας για τη νησιωτική Ελλάδα και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε καθημερινά να τη βελτιώσουμε και να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη. Γνώμονας των αποφάσεων μας πάντα είναι η προστασία του δημόσιου συμφέροντος, διότι η ακτοπλοΐα είναι πάνω απ’ όλα κοινωνική ανάγκη. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εσάς αλλά και όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο πρόσωπο σας, γιατί μας βγάλατε "ασπροπρόσωπους" και γιατί εργαστήκατε με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η αφοσίωση στο καθήκον σας συνετέλεσε καθοριστικά ώστε το λιμάνι του Πειραιά να παρουσιάσει εύρυθμη λειτουργία επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, ότι αποτελεί ένα από τα πιο ασφαλή λιμάνια του κόσμου».